HTML

Rovio mobil webkamera - a doboz tartalma!

2008.09.22. 12:24 RTR

Itt vannak a dobozolt WowWee Rovio első képei!

Habár a jövőbemutató, mobil webkamera előrendeléseit majd csak péntektől kezdi teljesíteni a robotjátékairól ismert WoWee, és jelenleg Rovio weboldalán is csak egy "Coming Soon..." felirat Update: elindult a site!, de egy dobozolt példányt már a hivatalos megjelenés előtt rendelkezésére bocsájtottak a Robotsrule.com újságírójának, akitől a lenti fotók is származnak.

Teszt ma még nincs, képek a csomagolásról viszont igen. Ezekből persze nem derül ki, hogy az önjáró, öndokkoló, tájékozódáshoz beltéri gps(-szerű) technológiát használó robot, amely webkamerázásra, chatelésre és távfelügyeletre használható, mennyire állja majd meg a helyét a hétköznapokban, mindenesetre könnyen az idei karácsony slágerévé válhat $299 dolláros árával, legalábbis az amerikai otthonokban.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mobil webkamera gps robot wowee rovio

A bejegyzés trackback címe:

https://robo.blog.hu/api/trackback/id/tr71675599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása