HTML

Sony Rolly európai megjelenés

2008.08.29. 14:30 RTR

Pezsdítő hír a robotika kevésbé hasznos, ám annál szórakoztatóbb oldaláról: Japán és Amerika után hivatalosan is Európába érkezik a Sony ritmusra táncoló-tárogató, MP3 lejátszó tojása, Rolly.

A megjelenést októberre ígérik. A bejelentés persze nem garantálja, hogy nálunk is azonnal kapható lesz. Hivatalos ár még nincsen, csak 299 eurós becslés (a tengerentúlon $400-os cetlivel kapható), amiből azért könnyű kikövetkeztetni, hogy idén karácsonykor sem ez lesz a slágerajándék, hiába tudná Rolly a Mennyből az angyalra ropni.

Az "eurolly" 2GB memóriával, beépített fényekkel, 4-5 óra üzemidővel és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, valamint fehér és fekete színben, két demo-tánccal és három előretárolt koreográfiával érkezik, a következő számokra:

Foo Fighters: The Pretender
Avril Lavigne: Girlfriend
Calvin Harris: Acceptable In The 80’s

Rolly videó, és itt egy másik, unott macskával.

Szólj hozzá!

Címkék: sony rolly

A bejegyzés trackback címe:

https://robo.blog.hu/api/trackback/id/tr89639501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása